Wij zijn op zoek naar een bedrijfsarts!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bedrijfsarts die ons team - parttime of fulltime - wil komen versterken. Als bedrijfsarts bij Medicum Consult heb je een veelzijdige baan en veel zelfregie. Je bent werkzaam in de bedrijfsgeneeskunde in de breedste zin.

Wie ben jij:

Wij zoeken een geregistreerde bedrijfsarts die het beste uit zichzelf én de klant haalt. Gedreven door vakmanschap begeleid je de klant bij het duurzaam inzetbaar krijgen en houden van de werknemers. Je bent in staat om zelfstandig te werken op locatie bij de klant. Daarnaast vind je het prettig om je eigen tijd in te delen en sta je open voor overleg met collega bedrijfsartsen.

De functie:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bedrijfsarts die ons team – parttime of fulltime – wil komen versterken. Als bedrijfsarts bij Medicum Consult heb je een veelzijdige baan en veel zelfregie. Je bent werkzaam in de bedrijfsgeneeskunde in de breedste zin. Je primaire verantwoordelijkheid is advisering bij verzuimbegeleiding. Hierbij schakel je zowel met de opdrachtgever als met haar medewerkers en zowel met de huisarts als met medisch specialisten. Je werkt zelfstandig op locaties van klanten. Daarnaast is er op regelmatige basis ruimte voor het uitwisselen van kennis en ervaring met je collega bedrijfsartsen en in je netwerk.

Wat bieden wij:

– Een uitstekend salaris
– Flexibele werkuren
– Reiskostenvergoeding
– Enthousiaste en zeer betrokken collega’s
– Veel aandacht voor je eigen werkgeluk door fantastische uitjes en nascholingsmogelijkheden
– Interessant klantenbestand met grote, gerenommeerde namen

Over Medicum Consult:

Medicum Consult is dé specialist in bedrijfsgezondheid. Wij ondersteunen, adviseren en coachen bedrijven en instellingen op het gebied van verzuim, gezondheid, welzijn en arbo. Medicum Consult bestaat uit een professioneel, gezellig en hecht team van 12 bedrijfsartsen, 3 office medewerkers en 2 praktijkondersteuner bedrijfsartsen. Wij zijn gevestigd in een mooi bedrijfspand aan de rand van Oosterhout. Onze kernactiviteit bestaat uit het werken op locatie bij onze opdrachtgevers. Daarmee is de bedrijfsarts arts-in-het-bedrijf, maar Medicum Consult is echter meer dan dat. Wij zijn niet een buitenstaander; wij zijn namelijk de arts-ván-het-bedrijf: persoonlijk betrokken, pro-actief, herkenbaar en vooral direct toegankelijk, voor alle partijen in het bedrijf.

Meer weten of solliciteren?

Wil je graag werken in een hecht team met een no-nonsense werkhouding waar je jezelf kan ontplooien? Stuur dan je CV en motivatie naar Ivo Dullens: idullens@medicumconsult.nl Wij leren je graag kennen, hopelijk jij ons ook! Voor meer informatie over de functie kan je bellen naar 06 – 52 63 20 89 (Ivo Dullens).