Wij wensen iedereen fijne feestdagen en uiteraard een gezond & gelukkig 2021

Het einde van 2020 nadert. We kijken terug op een bijzonder jaar dat voor iedereen anders heeft uitgepakt, vanwege de plotselinge komst van het coronavirus. Via deze weg willen wij u, ondanks de gekke tijden waarin we momenteel leven, fijne feestdagen toe wensen en uiteraard een gezond & gelukkig 2021! Kerst en oudjaar zal anders dan normaal zijn, maar laten we er met elkaar het beste van maken. En natuurlijk willen wij u hartelijk bedanken voor uw vertrouwen in Medicum Consult! Uiteraard staan we volgend jaar weer voor u klaar.

 

Stay healthy, stay home, stay positive!

Even voorstellen: onze nieuwe collega Yvonne

Ik hou ervan om in het brede speelveld van verzuim mijn ervaringen in te kunnen zetten ten dienste van werknemer en werkgever, en invloed te hebben op inzetbaarheid, middels begeleiding, ondersteuning en advies. Ik ben hierbij betrokken en oplossingsgericht.

Lees meer »

Even voorstellen: onze nieuwe collega Harold

Vorige week zijn 2 nieuwe collega’s bij ons gestart: Harold Lousberg en Yvonne Lemmen! Zij komen ons team versterken met hun kwaliteiten en uitgebreide ervaring. In dit artikel stellen wij u voor aan Harold. Benieuwd welke functie Harold gaat vervullen en waarom hij heeft gekozen voor Medicum Consult?

Lees meer »