Praktijkondersteuner bedrijfsarts gezocht voor regio Eindhoven (24 - 32 uur)

Wij zijn op zoek naar een POB'er voor 24 tot 32 uur per week in de omgeving Eindhoven. Als praktijkondersteuner bedrijfsarts bij Medicum Consult heb je veel vrijheid in je werk met bijpassende ondersteuning van collega’s binnen de maatschap. Wil je graag werken in een hecht team met een no-nonsense werkhouding waar je jezelf kan ontplooien? En ben jij de praktijkondersteuner bedrijfsarts die wij zoeken? Laat dan van je horen!

Functieomschrijving

Als praktijkondersteuner bedrijfsarts bij Medicum Consult ben je de tussenpersoon voor zowel werkgevers als werknemers. Je bent de schakel tussen hen en de bedrijfsarts. Je bezoekt werkplekken en bent de eerste contactpersoon binnen het bedrijf. Je werkt hierbij nauw samen met onze bedrijfsartsen. 

Profiel

  •  Je bent hbo of wo geschoold.
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken.
  • Je bent communicatief vaardig en diplomatiek.
  • Je hebt medische affiniteit en hebt een bijpassende achtergrond, zoals gezondheidswetenschapper, verpleegkundige of fysiotherapeut.

Aanbod

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Regie over je klanten, werkwijze en agenda;
  • Een collegiale en professionele werksfeer;
  • De mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen bij diverse interessante opdrachtgevers in nauwe samenwerking met onze bedrijfsartsen.

Over Medicum Consult en Equilar groep

Medicum Consult is dé specialist in bedrijfsgezondheid. Wij ondersteunen, adviseren en coachen bedrijven en instellingen op het gebied van verzuim, gezondheid, welzijn en arbeidsomstandigheden. Medicum Consult is actief in het zuiden van het land en bestaat uit een professioneel en hecht team van 14 bedrijfsartsen, 5 backoffice medewerkers en 6 praktijkondersteuners bedrijfsartsen. Wij zijn gevestigd in een mooi bedrijfspand in Breda.

Medicum Consult is onderdeel van Equilar Groep. Samen met Trans Lion en Equilar kunnen we als groep de gehele preventie, verzuim en re-integratie dienstverlening van organisaties verzorgen. De dienstverlening wordt op maat voor organisaties uitgewerkt en uitgevoerd door bedrijfsartsen, verzuimcoaches en preventiespecialisten.

Ons team staat voor (werk)plezier en verbondenheid. Je komt dan ook echt in een warm bad terecht.

Meer weten of solliciteren?

We zien je sollicitatie graag tegemoet! Je kunt je cv/motivatie mailen naar Suzanne van Beers, operationeel manager, via suzanne.van.beers@equilargroep.nl.

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen? Neem dan gerust contact op met Cees Schaap, bedrijfsarts, via 06-46192802. Hij beantwoordt graag je vragen over onze organisatie en deze vacature.

Vacature Verzuimcoördinator (28 – 40 uur)

Als verzuimcoördinator voer je namens de werkgever de regie over het verzuimproces. Je zorgt ervoor dat alle stappen van de Wet verbetering poortwachter op tijd genomen worden en verzorgt het contact tussen werknemer, bedrijfsarts en werkgever.

Lees meer »

Vacature Backofficemedewerker (28 – 40 uur)

Als backofficemedewerker bij Medicum Consult vervul je binnen onze organisatie een belangrijke rol.
Jij bent verantwoordelijk voor administratieve werkzaamheden van de helpdesk en backoffice. In deze functie ben je de schakel tussen onze specialisten en onze klanten.

Lees meer »