Praktijkondersteuner bedrijfsarts gezocht voor Midden- en West-Brabant (24 - 32 uur)

Wij zijn op zoek naar een POB'er voor 24 tot 32 uur per week in de omgeving Midden- en West-Brabant (Breda-Tilburg). Als praktijkondersteuner bedrijfsarts bij Medicum Consult heb je veel vrijheid in je werk met bijpassende ondersteuning van collega’s binnen de maatschap. Wil je graag werken in een hecht team met een no-nonsense werkhouding waar je jezelf kan ontplooien? En ben jij de praktijkondersteuner bedrijfsarts die wij zoeken? Laat dan van je horen!

Functieomschrijving

Als praktijkondersteuner bedrijfsarts bij Medicum Consult ben je de tussenpersoon voor zowel werkgevers als werknemers. Je bent de schakel tussen hen en de bedrijfsarts. Je bezoekt werkplekken en bent de eerste contactpersoon binnen het bedrijf. Je werkt hierbij nauw samen met onze bedrijfsartsen. Daarnaast verricht je ondersteunende werkzaamheden voor Medicum Consult die passen bij je achtergrond en ervaring. Denk bijvoorbeeld aan acquisitie, marketing en communicatie.

Profiel

– Je bent hbo of wo geschoold.
– Je bent in staat om zelfstandig te werken.
– Je bent communicatief vaardig en diplomatiek.
– Je hebt medische affiniteit en hebt een bijpassende achtergrond, zoals gezondheidswetenschapper, verpleegkundige of fysiotherapeut.

Aanbod

– Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
– Regie over je klanten, werkwijze en agenda;
– Een collegiale en professionele werksfeer;
– De mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen bij diverse interessante opdrachtgevers in nauwe samenwerking met onze bedrijfsartsen.

Over Medicum Consult

Medicum Consult is een maatschap van zelfstandige bedrijfsartsen, die direct persoonlijk contact met klanten essentieel vinden voor het leveren van goede bedrijfsgezondheidszorg op locatie. Wij zijn werkzaam voor middelgrote tot grote bedrijven in Zuid-Nederland en op dit moment telt onze organisatie 14 bedrijfsartsen, 3 praktijkondersteuners en 5 officemanagers. Door onze onderlinge samenwerking zijn wij in staat om kennis en expertise te bundelen en daardoor bedrijven en instellingen zo goed mogelijk te adviseren en begeleiden bij verzuim, gezondheid en arbo. Als praktijkondersteuner bij Medicum Consult heb je veel vrijheid in je werk met bijpassende ondersteuning van collega’s binnen de maatschap.

Meer weten of solliciteren?

Wil je graag werken in een hecht team met een no-nonsense werkhouding waar je jezelf kan ontplooien? Stuur dan je CV en motivatie naar Ivo Dullens: idullens@medicumconsult.nl Wij leren je graag kennen, hopelijk jij ons ook! Voor meer informatie over de functie kan je bellen naar 06 – 52 63 20 89 (Ivo Dullens).

Wij zijn op zoek naar een bedrijfsarts!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bedrijfsarts die ons team – parttime of fulltime – wil komen versterken. Als bedrijfsarts bij Medicum Consult heb je een veelzijdige baan en veel zelfregie. Je bent werkzaam in de bedrijfsgeneeskunde in de breedste zin.

Lees meer »