Medicum Consult viert 20-jarig jubileum, ook u bedankt!

Hoera! Medicum Consult viert vandaag, 1 april 2021, haar 20-jarig bestaan. Ondanks de huidige coronatijd, laten we dit feestelijke moment niet ongemerkt voorbij gaan. Vol trots blikken we terug op 2 decennia vol hoogtepunten, kansen en uitdagingen die ertoe hebben geleid dat Medicum Consult is gegroeid tot dé specialist in bedrijfsgezondheid van Zuid-Nederland .

Destijds zijn we in 2001 ontstaan als initiatief van 3 zelfstandige bedrijfsartsen die direct persoonlijk contact met klanten essentieel vonden voor het leveren van goede bedrijfsgezondheidszorg op locatie. Inmiddels gegroeid tot een proactieve netwerkorganisatie bestaande uit een top team van 12 bedrijfsartsen, 2 bedrijfsartsen in opleiding, 3 POB-ers en 5 backoffice medewerkers, elk met hun eigen specifieke ervaring en deskundigheid. Een team dat zich volledig inzet om op een laagdrempelige en resultaatgerichte manier organisaties te ondersteunen en optimaal te laten functioneren bij hun arbo- en verzuimbeleid.

We kijken uit naar de volgende 20 jaar! Onze ambitie is om verder te groeien, maar tegelijk dezelfde kwaliteit te blijven leveren met korte lijnen en goede rechtstreekse bereikbaarheid. Daarnaast bedanken we ook u als klant en partner voor uw vertrouwen in Medicum Consult! Zonder u waren we nooit zo ver gekomen.


Op naar de volgende mijlpaal!

Backofficemedewerker gezocht (32 uur)

Voor onze snelgroeiende organisatie zijn wij op zoek naar een verzuimcoördinator – backofficemedewerker voor 32 uur in de week. Ben jij communicatief sterk, kun je uitstekend overweg met verzuimsystemen en ben je woonachtig in omgeving Breda-Tilburg? Dan hebben wij bij Medicum Consult dé uitdaging voor jou!

Lees meer »

Wij zijn op zoek naar een bedrijfsarts!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bedrijfsarts die ons team – parttime of fulltime – wil komen versterken. Als bedrijfsarts bij Medicum Consult heb je een veelzijdige baan en veel zelfregie. Je bent werkzaam in de bedrijfsgeneeskunde in de breedste zin.

Lees meer »