Medicum Consult viert 20-jarig jubileum, ook u bedankt!

Hoera! Medicum Consult viert vandaag, 1 april 2021, haar 20-jarig bestaan. Ondanks de huidige coronatijd, laten we dit feestelijke moment niet ongemerkt voorbij gaan. Vol trots blikken we terug op 2 decennia vol hoogtepunten, kansen en uitdagingen die ertoe hebben geleid dat Medicum Consult is gegroeid tot dé specialist in bedrijfsgezondheid van Zuid-Nederland .

Destijds zijn we in 2001 ontstaan als initiatief van 3 zelfstandige bedrijfsartsen die direct persoonlijk contact met klanten essentieel vonden voor het leveren van goede bedrijfsgezondheidszorg op locatie. Inmiddels gegroeid tot een proactieve netwerkorganisatie bestaande uit een top team van 12 bedrijfsartsen, 2 bedrijfsartsen in opleiding, 3 POB-ers en 5 backoffice medewerkers, elk met hun eigen specifieke ervaring en deskundigheid. Een team dat zich volledig inzet om op een laagdrempelige en resultaatgerichte manier organisaties te ondersteunen en optimaal te laten functioneren bij hun arbo- en verzuimbeleid.

We kijken uit naar de volgende 20 jaar! Onze ambitie is om verder te groeien, maar tegelijk dezelfde kwaliteit te blijven leveren met korte lijnen en goede rechtstreekse bereikbaarheid. Daarnaast bedanken we ook u als klant en partner voor uw vertrouwen in Medicum Consult! Zonder u waren we nooit zo ver gekomen.


Op naar de volgende mijlpaal!

Vacature Verzuimcoördinator (28 – 40 uur)

Als verzuimcoördinator voer je namens de werkgever de regie over het verzuimproces. Je zorgt ervoor dat alle stappen van de Wet verbetering poortwachter op tijd genomen worden en verzorgt het contact tussen werknemer, bedrijfsarts en werkgever.

Lees meer »

Vacature Backofficemedewerker (28 – 40 uur)

Als backofficemedewerker bij Medicum Consult vervul je binnen onze organisatie een belangrijke rol.
Jij bent verantwoordelijk voor administratieve werkzaamheden van de helpdesk en backoffice. In deze functie ben je de schakel tussen onze specialisten en onze klanten.

Lees meer »