Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Dé specialist in bedrijfsgezondheid

Wilt u advies over het verlagen van het verzuim, het verhogen van de inzetbaarheid van uw werknemers of het verbeteren van de arbeidsomstandigheden? Neem dan contact met ons op. Misschien staat uw vraag al online? Vind uw antwoord in onze veelgestelde vragen.

Een offerte voor onze dienstverlening aanvragen? Dan kan ook direct online via onderstaand contactformulier. Medicum Consult helpt u graag op weg met meer informatie en het uitwerken van een voorstel voor onze dienstverlening.

Top 5 gestelde vragen

Medicum Consult is dé specialist in bedrijfsgezondheid en kan u helpen bij zaken rondom verzuim, gezondheid, welzijn en arbo. Lees hier meer over wat wij voor u kunnen betekenen of neem contact met ons op.

De bedrijfsartsen van Medicum Consult verwerken de medische gegevens van cliënten in speciaal voor de bedrijfsgeneeskunde ontwikkelde software: ”Dossiermanager”. Dossiermanager is ook voorzien van een webportaal, dat de werkgever (HR-manager, leidinggevende, verzuimcoördinator) online toegang geeft tot het verzuimbegeleidingsdossier van medewerkers. Lees hier meer.

U bent volgens de Arbowet verplicht om uw werknemers een Preventief medisch onderzoek (PMO) aan te bieden​. Het Preventief medisch onderzoek van Medicum Consult geeft uw werknemers via een online vragenlijst en relevante fysieke onderzoeken snel duidelijkheid over hun fysieke en psychische gezondheid. Met het PMO toont u als werkgever aan dat u de gezondheid van uw werknemers belangrijk vindt. 

De arbowet bevat regels die bijdragen aan gezond en veilig werken. Passende arbeidsomstandigheden zijn belangrijke voorwaarden voor gezond en veilig werken. Medewerkers moeten hun werk kunnen doen zonder lichamelijke of geestelijke problemen op te lopen. Lees hier meer.

De werknemer meldt zich ziek bij de werkgever. In uw verzuimprotocol staat beschreven bij wie de werknemer zich kan ziekmelden en hoe hij of zij dit moet doen. U als werkgever geeft de ziekmelding door bij ons. Klik hier voor meer informatie over verzuimbegeleiding, -preventie, -re-integratie en -management. 

Onze thema's

Gezondheid

Verzuim

Arbo

Contactformulier

Contactgegevens

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via Social Media