Kom werken bij ons

Het is nog steeds onze ambitie om verder te groeien, waarbij we veel tijd en aandacht besteden aan het selecteren en inwerken van goede collega's, die naadloos passen in het profiel van de ondernemende, resultaatgerichte specialist in bedrijfsgezondheid.

Vacature bedrijfsarts

Meer weten of solliciteren? Neem voor meer informatie contact op met:

Luc Heerkens
T: 06 52 02 53 57
E: lheerkens@medicumconsult.nl

Functieomschrijving
Als bedrijfsarts bij Medicum Consult ben je werkzaam in de bedrijfsgeneeskunde in de breedste zin. Advisering bij verzuimbegeleiding is je primaire verantwoordelijkheid. Je schakelt daarbij zowel met de opdrachtgever als met haar medewerkers en zowel met de huisarts als met medisch specialisten. Bilateraal overleg, het arbeidsomstandighedenspreekuur en het geven van voorlichting en presentaties maken deel uit van je dagelijks werk.

Als bedrijfsarts bij Medicum Consult werk je zelfstandig op locaties van onze klanten. Daarnaast is er op regelmatige basis ruimte voor het uitwisselen van kennis en ervaring met je collega bedrijfsartsen en in je netwerk.

Profiel
Je bent geregistreerd (bedrijfs)arts of je bent bereid om daartoe een opleiding te volgen Je bent in staat om zelfstandig te werken op locatie bij de klant Je vindt het prettig om je eigen tijd in te delen Je staat open voor overleg met collega bedrijfsartsen